Openingstijden
ma t/m vrij 8 tot 17

Openingstijden
ma t/m vrij 8 tot 17

Neem contact op
Tel. 0344 - 606292

Doejenburg 8
4024 HE Eck en Wiel

Storing melden
Home Warmtepomp Service & Onderhoud Projecten Over ons Huur hoogwerker
Home Diensten Projecten Over ons Contact Vacatures Storing melden Huur hoogwerker

CV Ketels

De meeste huishoudens zijn zowel voor de verwarming als voor het warme water afhankelijk van hun CV-ketel. We beseffen vaak niet hoe belangrijk het apparaat is voor ons wooncomfort, tot dat hij het begeeft. Gelukkig kunt u altijd bij M. v.d. Vecht Installatietechniek terecht voor een deskundig advies over de aanschaf van een nieuwe CV-ketel.

CV-ketel vervangen
De gemiddelde CV-ketel gaat, afhankelijk van hoe goed het apparaat onderhouden is, ongeveer 15 jaar mee. Toch kan het in sommige gevallen voordelig zijn om de CV-ketel eerder te vervangen. Moderne CV-ketels zijn namelijk een stuk zuiniger dan oudere modellen. Als u regelmatig problemen heeft met uw huidige ketel kan het slim zijn om in een nieuwer model te investeren. U kunt de investering voor een nieuwe ketel vaak al snel weer terugverdiend hebben doordat u energie bespaart. Daarbij kunt u de reparatiekosten voor uw oude ketel wegstrepen.

De juiste CV-ketel
Er zijn tegenwoordig veel verschillende CV-ketels verkrijgbaar, en de prijzen lopen behoorlijk uiteen. Hoe weet u nu welke ketel voor u de beste keus is? Dat is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het soort woning dat u heeft, uit hoeveel personen uw huishouden bestaat, en of u behoefte heeft aan de mogelijkheid om op meerdere plaatsen in huis tegelijk warm water te tappen. M. v.d. Vecht Installatietechniek kan u adviseren over welke CV-ketel het beste bij u past én het hoogste rendement oplevert.

Ja, ik heb interesse in CV-ketels!
Wilt u graag meer informatie met betrekking tot CV-ketels? M. v.d. Vecht Installatietechniek vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op! Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Vakkundige installateurs

Onze installateurs hebben een oog voor kwaliteit, zijn ervaren en goed opgeleid. Ze denken met u mee en gaan pas weg als alles piekfijn in orde is.

Persoonlijk advies

Wij nemen de tijd voor onze klanten, we luisteren naar uw wensen en bekijken uw situatie. Op die manier kunnen wij een passend advies geven.

Kies voor M. v.d. Vecht installatietechniek
  • Oog voor kwaliteit
  • Duurzaamheid staat voorop!
  • Ervaren monteurs
  • Gewoon goede service
  • Persoonlijk contact
  • Installateur uit uw regio