Openingstijden
ma t/m vrij 8 tot 17

Openingstijden
ma t/m vrij 8 tot 17

Neem contact op
Tel. 0344 - 606292

Doejenburg 8
4024 HE Eck en Wiel

Storing melden
Home Warmtepomp Service & Onderhoud Projecten Over ons Huur hoogwerker
Home Diensten Projecten Over ons Contact Vacatures Storing melden Huur hoogwerker

Service & onderhoud

Vrijwel alle apparaten vereisen zo nu en dan wat onderhoud om ervoor te zorgen dat ze goed, veilig en zuinig blijven functioneren. Dit is heel belangrijk voor uw CV-ketel, maar ook voor uw warmtepomp en uw ventilatiesysteem.

CV-ketels
De gemiddelde CV-ketel wordt behoorlijk intensief gebruikt. We zien echter nog altijd veel huishoudens waarbij de ketel niet of nauwelijks onderhouden wordt. Dit zorgt echter niet alleen voor een grotere kans op kleine storingen, maar ook een hoger risico op koolmonoxidevergiftiging en brand! Door jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren kunt u de veiligheid waarborgen en de levensduur van de ketel verlengen. Daarbij weet u dan zeker dat de CV-ketel zo zuinig mogelijk blijft functioneren.

Warmtepompen
Net als een CV-ketel heeft ook een warmtepomp zo nu en dan een onderhoudsbeurt nodig. Dit is belangrijk om van een veilige en energiezuinige werking verzekerd te blijven. Daarbij kan regelmatig onderhoud de levensduur van uw warmtepomp verlengen. En aangezien het om een prijzig systeem gaat, is dat zeker geen overbodige luxe.

Ventilatie
U heeft een ventilatiesysteem om te zorgen dat u van een constante aanvoer van frisse lucht verzekerd bent. Maar als de roosters, filters en luchtkanalen niet eens in de zoveel tijd worden gereinigd, zal er alsnog vervuilde lucht gaan circuleren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Door te zorgen voor tijdig onderhoud weet u zeker dat het ventilatiesysteem zo goed en zuinig mogelijk blijft werken. Ook kunt u hiermee eventuele geluidsoverlast voorkomen.

Ja, ik heb interesse in service en onderhoud!
Waarborg de veiligheid van uw verwarmingsinstallatie en ventilatiesysteem en laat M. v.d. Vecht Installatietechniek het onderhoud voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

 

Vakkundige installateurs

Onze installateurs hebben een oog voor kwaliteit, zijn ervaren en goed opgeleid. Ze denken met u mee en gaan pas weg als alles piekfijn in orde is.

Persoonlijk advies

Wij nemen de tijd voor onze klanten, we luisteren naar uw wensen en bekijken uw situatie. Op die manier kunnen wij een passend advies geven.

Kies voor M. v.d. Vecht installatietechniek
  • Oog voor kwaliteit
  • Duurzaamheid staat voorop!
  • Ervaren monteurs
  • Gewoon goede service
  • Persoonlijk contact
  • Installateur uit uw regio