Openingstijden
ma t/m vrij 8 tot 17

Openingstijden
ma t/m vrij 8 tot 17

Neem contact op
Tel. 0344 - 606292

Doejenburg 8
4024 HE Eck en Wiel

Storing melden
Home Warmtepomp Service & Onderhoud Projecten Over ons Huur hoogwerker
Home Diensten Projecten Over ons Contact Vacatures Storing melden Huur hoogwerker

Ventilatie

Of het nu om een woning of een bedrijfspand gaat, een constante aanvoer van frisse lucht is van essentieel belang voor uw gezondheid. Als specialist op het gebied van ventilatie kan M. v.d. Vecht Installatietechniek u alles vertellen over WTW-systemen en mechanische afzuiging.

WTW-installaties
Een WTW-installatie lijkt op een regulier mechanisch ventilatiesysteem: het zuigt oude lucht uit de woning en blaast tegelijkertijd frisse lucht naar binnen. Maar dankzij het netwerk van kanalen waarin warme en koude luchtstromen langs elkaar heen gevoerd worden, kunnen de temperatuurverschillen gebruik worden om warmteoverdracht mogelijk te maken. De woning kan met een WTW-installatie dus niet alleen geventileerd, maar ook verwarmd worden. Een WTW-installatie kan uw wooncomfort verhogen en een mooie energiebesparing opleveren. En omdat de aangevoerde lucht met speciale luchtfilters wordt gezuiverd, is het ook zeer geschikt voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt.

Mechanische afzuiging
Mechanische afzuiging biedt uitkomst in de keuken, waar etensluchtjes direct kunnen worden afgevoerd. Maar ook in de badkamer zien we veel mechanische afzuigingssystemen, die helpen om de vochtige lucht op een snelle en effectieve manier af te voeren en schimmelvorming kunnen voorkomen. Wilt u ook graag mechanische afzuiging in uw woning laten installeren? Wij zijn u graag van dienst!

Ja, ik heb interesse in ventilatie!
Wilt u graag meer weten over onze diensten met betrekking tot ventilatie en WTW-systemen? M. v.d. Vecht Installatietechniek vertelt u graag meer over wat er allemaal mogelijk is. Uiteraard kunnen wij ook de investering en besparingsmogelijkheden van de hierboven genoemde installaties voor u overzichtelijk maken.

 

Vakkundige installateurs

Onze installateurs hebben een oog voor kwaliteit, zijn ervaren en goed opgeleid. Ze denken met u mee en gaan pas weg als alles piekfijn in orde is.

Persoonlijk advies

Wij nemen de tijd voor onze klanten, we luisteren naar uw wensen en bekijken uw situatie. Op die manier kunnen wij een passend advies geven.

Kies voor M. v.d. Vecht installatietechniek
  • Oog voor kwaliteit
  • Duurzaamheid staat voorop!
  • Ervaren monteurs
  • Gewoon goede service
  • Persoonlijk contact
  • Installateur uit uw regio