Openingstijden
ma t/m vrij 8 tot 17

Openingstijden
ma t/m vrij 8 tot 17

Neem contact op
Tel. 0344 - 606292

Doejenburg 8
4024 HE Eck en Wiel

Storing melden
Home Warmtepomp Service & Onderhoud Projecten Over ons Huur hoogwerker
Home Diensten Projecten Over ons Contact Vacatures Storing melden Huur hoogwerker

Verwarming

Een degelijk verwarmingssysteem is in Nederland geen overbodige luxe. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van manieren om uw woning op een aangename, energiezuinige manier te verwarmen. M. v.d. Vecht Installatietechniek informeert u graag over de mogelijkheden.

Radiatoren
Als u een CV-ketel heeft, dan zorgen de radiatoren voor de warmteoverdracht. Veel huishoudens beschikken echter over de standaard witte of grijze radiatoren. Doordat deze niet echt mooi zijn, proberen veel mensen deze te ‘verstoppen’ achter meubilair of gordijnen. Dit zorgt er echter voor dat u veel harder moet stoken om de ruimte op de gewenste temperatuur te krijgen. Maar het kan ook anders! Er zijn tegenwoordig zeer stijlvolle designradiatoren verkrijgbaar, in een breed scala aan kleuren. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Vloerverwarming
Steeds meer woningen stappen over op vloerverwarming. Niet zo verwonderlijk, want met vloerverwarming kan uw woning op een zeer aangename, gelijkmatige wijze verwarmd worden. En omdat er slechts een lage watertemperatuur nodig is, kunt u een flinke besparing op uw energiekosten realiseren. Vanwege het leiding stelsel dat onder de vloer moet worden aangelegd, vergt vloerverwarming natuurlijk wel een investering. Deze kunt u echter al snel weer hebben terugverdiend doordat u gaat besparen op uw energieverbruik.

Convectoren / LT Convectoren (laag temperatuur)
Convectoren maken, net als radiatoren, gebruik van warm water. Toch is de werking iets anders. Convectoren bestaan uit smalle warmwaterleidingen met dunne, aluminium lamellen eromheen. De lamellen dienen om het contact met de omringende lucht te vergroten en dienen in feite als warmtewisselaar. Convectoren produceren dus convectiewarmte. Een voordeel van convectoren ten opzichte van radiatoren is dat de ruimte gelijkmatiger verwarmd wordt.

Ja, ik heb interesse in verwarming!
Wilt u graag meer weten over onze diensten op het gebied van verwarming? Neem dan contact op met M. v.d. Vecht Installatietechniek in Eck en Wiel. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden! Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook!

Vakkundige installateurs

Onze installateurs hebben een oog voor kwaliteit, zijn ervaren en goed opgeleid. Ze denken met u mee en gaan pas weg als alles piekfijn in orde is.

Persoonlijk advies

Wij nemen de tijd voor onze klanten, we luisteren naar uw wensen en bekijken uw situatie. Op die manier kunnen wij een passend advies geven.

Kies voor M. v.d. Vecht installatietechniek
  • Oog voor kwaliteit
  • Duurzaamheid staat voorop!
  • Ervaren monteurs
  • Gewoon goede service
  • Persoonlijk contact
  • Installateur uit uw regio